Το Ναυάγιο – Κατάθεση φωτιά καίει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η δίκη ξεκινά με τον πλέον επεισοδιακό τρόπο και ο Παντελίδης μαζί με τον Βασιλείου έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση αφού ο Δημοσθένης ξεκινά να αποκαλύπτει νέα στοιχεία που τους καίνε.

Το Ναυάγιο – Κατάθεση φωτιά καίει τον Παντελίδη

Λίγο αργότερα μάλιστα, η Αλίκη θα μεταφέρει στον Καλλέργη μια ακόμα ενδιαφέρουσα συζήτηση που άκουσε μεταξύ του πλοιοκτήτη και του δικηγόρου του, που θα αμφισβητήσει ακόμα περισσότερο τα στοιχεία των δύο υπέρ της εταιρείας Βασιλείου. Η παρουσία της Αλίκης στο μεταξύ, θα κάνει τον Γιώργη να την προσεγγίσει και να της ζητήσει να αλλάξει γνώμη για τον γάμο της με τον Παντελίδη. «Έτσι καιαλλιώς, Γιώργη, ποτέ δεν με πίστεψες, ποτέ δεν κατάλαβες πόσο σε αγαπούσα.

Στάθηκες μόνο στο γεγονός ότι ήμουν μπλεγμένη με αυτόν τον άνθρωπο που με εκβίαζε. Τι μου ζητάς τώρα λοιπόν;», τον ρωτά εκείνη και ο δημοσιογράφος της εξηγεί πως δεν θέλει να τη χάσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ