Το Ναυάγιο – Καταστρέφει τα όνειρα της Ειρήνης

Το Ναυάγιο – Η συμπεριφορά του Ιπποκράτη, εκπλήσσει απέναντι στην πρόταση από τους Γάλλους προς την Ειρήνη. Καθώς τα βήματά της γίνονται πιο σταθερά, η είδηση του γράμματος από τα Κύθηρα αναζωπυρώνει τα όνειρά της. Αποφασισμένη να ξεκινήσει νέα ζωή, ξαναφτιάχνει όνειρα για τα αρώματα που είχε δημιουργήσει με τον Απόστολο.

Το Ναυάγιο – Καταστρέφει τα όνειρα της Ειρήνης

Η Ειρήνη, αναζητώντας την ευτυχία της, εξετάζει τα επαγγελματικά της σχέδια, έτοιμη να ακολουθήσει την καρδιά της. Αντίθετα, ο Ιπποκράτης, όπως αποκαλύπτεται στη σειρά, επιδιώκει να ελέγξει το μέλλον της, θέτοντας την προσωπική του ικανοποίηση πάνω από τα όνειρα της Ειρήνης. Επιχειρεί ακόμα και να σταματήσει τα σχέδια της, επιδιώκοντας να την κρατήσει δεμένη σε έναν κόσμο που εξαρτάται από αυτόν. Ο αδίστακτος Ιπποκράτης, αναπτύσσοντας σχέδιο εκτέλεσης, στέλνει ανθρώπους να επιτεθούν στην Ειρήνη με σκοπό να κλέψουν το τετράδιο των φόρμουλών των αρωμάτων.

Η Ειρήνη, συγκλονισμένη μετά την επίθεση, φοβάται για το μωρό που κουβαλά στην κοιλιά της. Καταρρέει, συνειδητοποιώντας πως έχασε το πολύτιμο τετράδιο της, το κλειδί για την υλοποίηση των ονείρων της. Σε αυτήν τη στιγμή κρίσης, ο Ιπποκράτης εμφανίζεται δίπλα της, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να δείξει το τρυφερό πρόσωπό του. Χαίρεται που η Ειρήνη δεν ανεξαρτητοποιήθηκε και εξακολουθεί να τον χρειάζεται.

Έτσι, η σύγκρουση των ονείρων της Ειρήνης με την αυθαιρεσία του Ιπποκράτη δημιουργεί ένταση και αναταραχή στα επόμενα επεισόδια της σειράς, προβάλλοντας τον αγώνα της γυναίκας για ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ