Το Ναυάγιο – Καταρρακωμένος ο Στελής αντικρίζει το πτώμα της

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο είναι συγκλονιστικές. Ο καπετάνιος Στέλης βιώνει μια συντριβή όταν αναγνωρίζει την κόρη του, τη Φωτεινή, στα πτώματα των ναυαγών και ξεσπά σε θλίψη. Είχε είναι από αυτούς που αντιταχθηκαν στην αποχώρηση του πλοίου Φοίνιξ από τα Χανιά προς τον Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας.

Το Ναυάγιο – Καταρρακωμένος ο Στελής αντικρίζει το πτώμα της

Η αγάπη του για τη Φωτεινή είναι ανυπολόγιστη και επιθυμεί το καλύτερο για εκείνη. Δυστυχώς, όμως, η ώρα της αποχαιρετισμού της ήρθε με τον πιο τραγικό τρόπο. Οι επιζώντες του ναυαγίου αντιλαμβάνονται ότι η ζωή τους δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια μετά από αυτό το φοβερό γεγονός. Η Λίνα νοσηλεύεται σε κατάσταση κρίσης και αναισθησίας στο νοσοκομείο. Όταν ξυπνήσει, ανακαλύπτει κάτι που θα ανατρέψει όσα γνώριζε.

Ο Ιπποκράτης στέκεται στο πλευρό της Ειρήνης και τη φροντίζει. Ένα τηλεφώνημα καταπλήσσει τη Στέλλα. Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν επίσης στο καταστροφικό ναυάγιο και βιάζεται να πάει στο νοσοκομείο για να μάθει νεότερα. Ο Μάκης επανασυνδέεται με την οικογένειά του, ενώ ο παπά-Γρηγόρης πληροφορείται για την κλοπή μιας πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του.

Ο Γιώργης, συντετριμμένος, επισκέπτεται τη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία όσων φέρουν ευθύνη για τον θάνατό της αγαπημένης του.Σε αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας, η οικογένεια και οι φίλοι των επιβαινόντων στο πλοίο Φοίνιξ βιώνουν αδιανόητη θλίψη και αναστάτωση. Η απώλεια της Φωτεινής και η κρίση της Λίνας απειλούν να συντρίψουν τις ζωές τους.

Ταυτόχρονα, ανακύπτουν νέες ανατροπές και μυστικά, αναγκάζοντας τους χαρακτήρες να αντιμετωπίσουν ανεξίτηλες αλήθειες και να ψάξουν για δικαιοσύνη σε έναν κόσμο που φαίνεται να έχει χαθεί στον πυθμένα της θάλασσας. Η αναπάντητη ερώτηση που κυριαρχεί είναι αν η αγωνία και ο πόνος μπορούν ποτέ να ξεπεραστούν και να οδηγήσουν σε εκδίκηση και ανανέωση στις ζωές των χαρακτήρων μας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση