Το Ναυάγιο – Καρέ καρέ το τέλος του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Το φινάλε της σειράς υπόσχεται δραματικές εξελίξεις. Ο Ιπποκράτης τερματίζει τη ζωή του, ενώ οι ήρωες αποκαθίστανται. Στο επεισόδιο της 11ης Ιουνίου, ο αδίστακτος λιμενικός αρχίζει να χάνει συμμάχους και κυρίως την εμπιστοσύνη της Ειρήνης. Η Ειρήνη καταθέτει υπέρ του Μιχάλη στη δίκη και αποθεώνεται.

Το Ναυάγιο – Καρέ καρέ το τέλος του Ιπποκράτη

Ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος απέναντι στη γυναίκα του και αμέσως μετά φεύγει με τον γιο του, τον Ορφέα. Ζητάει βοήθεια από τον Παντελίδη και κρύβεται στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα και η Ειρήνη ανακαλύπτουν το πτώμα της Κλαίρης και καταγγέλλουν τον Ιπποκράτη στις Αρχές. Η αστυνομία αποτυγχάνει να τον εντοπίσει, αλλά ένα τηλεφώνημα του Ορφέα στην Ειρήνη την οδηγεί μαζί με τον Πέτρο έξω από το εξοχικό.Ο κλοιός γύρω από τον Ιπποκράτη Πανόπουλο στενεύει. Ο Παντελίδης, με τη βοήθεια του Βασιλείου, σχεδιάζει να τον εξουδετερώσει, ενώ η αστυνομία τον αναζητά.

Ωστόσο, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να αυτοκτονήσει μπροστά στον Ορφέα. Η Ειρήνη, ελεύθερη πια, περιμένει να κρατήσει τον Ορφέα στην αγκαλιά της και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Πέτρο. Αυτή θα είναι η πιο όμορφη και συγκινητική τους στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ