Το Ναυάγιο – Κάνει μαύρο στο ξύλο τον Γιώργη

Το Ναυάγιο – Η οργή πνίγει τον Βασίλη καθώς βαδίζει προς το γραφείο του Γιώργη. Εκεί τον εντοπίζει συνομιλώντας με τον Μιχάλη για την αμφιλεγόμενη συνέντευξη στον Βασιλείου.

Το Ναυάγιο – Κάνει μαύρο στο ξύλο τον Γιώργη

Με θυμό στο φουλ, τον κατηγορεί: “Είσαι εκείνος που είχε σχέση με την Ασημίνα; Και παριστάνεις τον φίλο όλο αυτόν τον καιρό; Έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμπιστεύτηκα και μοιράστηκα προσωπικά μου πράγματα. Αισθάνθηκες καλά που με προδίδεις;” Καθώς μιλάει, τον χτυπά στο στομάχι. Ο Γιώργης προσπαθεί να εξηγήσει ότι δεν γνώριζε ότι η Ασημίνα ήταν παντρεμένη όταν την ερωτεύτηκε. Ο Βασίλης δέχεται βίαιη επίθεση από τον σύζυγο της πρώην του αγαπημένης, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να τους χωρίσει.

Παράλληλα, η αιμορραγία της Ειρήνης δεν σταματά και όλοι ανησυχούν για την κατάστασή της. Την οδηγούν στην κλινική επειγόντως, καθώς η ώρα της γέννας έχει φτάσει και η κοπέλα υποφέρει από τους πόνους. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Ταυτόχρονα, η Φανή έχει υποψίες για τον Πέτρο στη γειτονιά, αλλά αυτός ασχολείται με την σχέση του με την Ειρήνη, η οποία επιδεινώνεται από τη στιγμή που τον είδε με την Φανή. Αργότερα, ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργο, αλλά ο δημοσιογράφος έχει ένα τελευταίο όπλο στην αρσενική του περιπέτεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ