Το Ναυάγιο – Κάνει ληστεία για να σώσει τον πατέρα του

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, κάτι που θα εξελιχθεί στα επεισόδια που ακολουθούν. Παρακινούμενος από την ανάγκη, βρίσκεται σε ένα σημείο όπου αναγκάζεται να αποφασίσει να συμμετάσχει σε μια ληστεία.

Το Ναυάγιο – Κάνει ληστεία για να σώσει τον πατέρα του

Παράλληλα, ο Άγγελος ανακαλύπτει πληροφορίες για το παρελθόν του Πέτρου, ενώ ο Πέτρος ίδιος αναζητά χρήματα με απεγνωσμένο τρόπο για να ξεφύγει από την κρίση που βιώνει. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέτρος προσπαθεί να βρεί λύση πως να βοηθήσει, τον πατέρα του Αντώνη, χρειάζεται άμεση επέμβαση. Αντιμέτωπος με ένα βασανιστικό δίλημμα, πρέπει να αποφασίσει εάν θα χορηγήσει τα τελευταία του χρήματα για τη σωτηρία του πατέρα του ή αν θα τα διατηρήσει για να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα.

Παράλληλα, ο Μιχάλης προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Πέτρο και την Ειρήνη, ενθαρρύνοντάς τους να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Αυτή η συνάντηση, ωστόσο, φέρνει στην επιφάνεια τραγικά στοιχεία από το παρελθόν και τις δύσκολες στιγμές του ναυαγίου. Στη συνέχεια της σειράς, ο Πέτρος αποφασίζει να ενημερώσει τους αρχαιοκάπηλους ότι θα συμμετάσχει στη ληστεία που του προτείναν, ενώ ο Άγγελος παρακολουθεί προσεκτικά κάθε του κίνηση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση