Το Ναυάγιο – Καλλέργης – Παντελίδης διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Τα επόμενα φέρνουν στο προσκήνιο τη μεγάλη δίκη του Φοίνιξ, με όλους να παραβρίσκονται. Σε αυτήν τη δίκη, ο πλοιοκτήτης αντιμετωπίζει τα θύματά του, με τους δύο δικηγόρους να έχουν τον κύριο λόγο.

Το Ναυάγιο – Καλλέργης – Παντελίδης διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) εκπροσωπεί τον εφοπλιστή Βασιλείου, ενώ ο Δημοσθένης Καλλέργης (Θοδωρής Κατσαφάδος) υπερασπίζεται τα θύματα. Η δίκη γίνεται αρένα σύγκρουσης μεταξύ των δύο δικηγόρων, που γνωρίζονται από το παρελθόν. Ο Παντελίδης επιχειρεί με τον γνωστό του τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Βασιλείου, ενώ ο Καλλέργης προσπαθεί να φέρει στο φως την αλήθεια και να επιβάλει την δικαιοσύνη για τα θύματα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, πολλά μυστικά αποκαλύπτονται, ανατρέποντας τις καταστάσεις. Η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια για πολλούς από τους εμπλεκόμενους σε αυτήν τη δίκη, καθώς οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ