Το Ναυάγιο – Η Τύχη τους φέρνει και πάλι κοντά

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στη σειρά αποκτούν έντονο ενδιαφέρον απόψε, καθώς ο Μάκης και η Λίνα βρίσκονται σε μια σημαντική στιγμή λόγω μιας απρόσμενης συγκυρίας που τους οδηγεί σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός: το πρώτο τους φιλί.

Το Ναυάγιο – Η Τύχη τους φέρνει και πάλι κοντά

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αυτή η σχέση, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς αναπτύσσεται μέσα από μια πολύ περίεργη συνάντηση. Η Ειρήνη αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα, αλλά ο καιρός έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του, προσθέτοντας περισσότερη πυκνότητα στην υπόθεση.

Η Λίνα, επισκέπτεται την αυλή για να κάνει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη γνωριμία. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν μια συνάντηση που αναβιώνει παλιές μνήμες και συζητήσεις. Ο Βασίλης μοιράζεται με τη Στέλλα τα συναισθήματά του για τον εραστή της Ασημίνας, και την ίδια μέρα, η Στέλλα αντιμετωπίζει απρόσμενα τον φίλο του Βασίλη, τον Γιώργη, χωρίς να γνωρίζει τη σχέση τους.

Ο Μιχάλης, φορτωμένος με ένα μυστικό, βρίσκεται αναγκασμένος να λέει ψέματα στην Ελένη. Παράλληλα, η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης διατηρεί το πάνω χέρι. Ενώ όλα δείχνουν πως ο Μάκης και η Λίνα δεν θα ξανασυναντηθούν, η τύχη επιστρέφει και τους φέρνει ξανά κοντά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση