Το Ναυάγιο – Η Στέλλα ζητά εξιλέωση

Το Ναυάγιο – Ο Ορφέας ξυπνάει συχνά από εφιάλτες που αναστατώνουν την ζωή του. Τα σκοτεινά γεγονότα της νύχτας που η Κλαίρη τους εγκατέλειψε είναι σαν φαντάσματα που συνεχώς επιστρέφουν στο παρελθόν του. Η αναζήτηση για την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μητέρας του αναζωπυρώνει τον πόνο και την ανασφάλεια.

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα ζητά εξιλέωση

Ο Ιπποκράτης, πατέρας του, αντιμετωπίζει τον θάνατο της Κλαίρης ως μια ανυπέρβλητη απώλεια, ενώ η Ειρήνη κρατά αμφιβολίες για το μέλλον του γάμου τους. Ο Μάκης, αντίθετα, αναρωτιέται αν θα συνεχίσει τη διεκδίκηση της Λίνας. Αυτή, ωστόσο, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα πράγματα μόνη της, αναζητώντας τον Μάκη, όχι για τον λόγο που αυτός φαντάζεται. Ο Άγγελος ξεκινάει έρευνα για το θείο του, επιδιώκοντας την αλήθεια πίσω από το παρελθόν.

Η Στέλλα, προκειμένου να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ενώ ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Η κλοπή της πολύτιμης φωτογραφίας θα φέρει υποψίες στον Γιώργη για την Αλίκη. Ο Δημήτρης, τυχαία βλέποντας την ημερομηνία γέννησης της Θεοδώρας, ανακαλύπτει το μυστικό που είχε κρύψει η Μαρία: η Θεοδώρα είναι κόρη του! Έτσι, οι πεπερασμένες αλήθειες αναδύονται στο φως, αναστατώνοντας τις ζωές των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ