Το Ναυάγιο – Η Στέλλα παίρνει εκδίκηση για τον φόνο του Κυριάκου

Το Ναυάγιο – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, τα γεγονότα θα κορυφωθούν με συγκλονιστικό τρόπο, αποκαλύπτοντας τον τραγικό θάνατο του Κυριάκου στο πλοίο. Η Αλίκη, μετά από έρευνα, ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Γιώργη με την αδικοχαμένη Ασημίνα. Τα εφιαλτικά βράδια του Βασίλη μετά το ναυάγιο, πλαγιάζει στη ζωή με τη συνεχή παρακολούθηση του ποτού.

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα παίρνει εκδίκηση για τον φόνο του Κυριάκου

Η Στέλλα μαθαίνει για τον θάνατο του Κυριάκου και αναζητά τον ναύτη. Ο Δημήτρης, πιέζοντας τη Μαρία, επιδιώκει να επανασυνδεθούν, αλλά εκείνη παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Αντίθετα, ερωτευμένη με τον Βλάση, ανακαλύπτει ότι το παιδί που περιμένει είναι του Δημήτρη, του άνθρωπου που την κυνηγάει. Ο Πέτρος και ο Άγγελος, με ένα έξυπνο σχέδιο, ξεγελούν τους αρχαιοκάπηλους, αποφεύγοντας τη σύλληψή τους. Στη συνέχεια, αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους στον Μάκη και τη Χριστίνα, εξιστορώντας τη ζωή τους και το φόνο που διέπραξαν.

Ο Μάκης και η Χριστίνα εκφράζουν αμέριστη συμπαράσταση. Η Αλίκη ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Γιώργη, ενώ η Στέλλα, απορροφημένη από τον χαμό του Κυριάκου, εκλιπαρεί τη Λίνα να της εξηγήσει τα πάντα. Καταβάλλει προσπάθειες για να εντοπίσει τον υπεύθυνο του θανάτου του Κυριάκου. Παράλληλα, ανησυχεί για την εξαθλίωση του Βασίλη, ο οποίος βυθίζεται στο πόνο του, βρίσκοντας καταφύγιο στο αλκοόλ.

Τελικά, ο Δημήτρης, έστω καθυστερημένα, θα σώσει τη ζωή της Μαρίας με ένα άγνωστο δώρο, ανακαλύπτοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ενώ οι μυστικοί έρωτες, οι ανατροπές και ο πόνος κυριαρχούν, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των επιλογών τους, πλέκοντας μια ιστορία γεμάτη ανατροπές και ανθρώπινα συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση