Το Ναυάγιο – Η Στέλλα παίρνει εκδίκηση

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα, πλημμυρισμένη από οργή και αναζητώντας εκδίκηση για τον χαμό του Κυριάκου, αναδύεται ως κεντρικός παίκτης σε μια νύχτα που κρατά την αναταραχή ψηλά. Με αποφασιστικότητα να θέσει τέλος στη ζωή του Μάριου, η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκπληρώσει τον σκοτεινό σκοπό της.

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα παίρνει εκδίκηση

Ταυτόχρονα, ο Ιπποκράτης, αντιμέτωπος με την απουσία της Ειρήνης από το σπίτι, ψάχνει απεγνωσμένα για εξηγήσεις και αναζητά τον Αντώνη, προσπαθώντας να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τη συνάντησή τους. Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να επανενωθούν ο Μάκης και η Λίνα, αλλά ο Μάκης, αρνούμενος να ακούσει, αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους. Η Ειρήνη, επιρρεπής στην πειθώ του Τρύφωνα, αποφασίζει να αναστήσει το εργαστήριο αρωμάτων, προκαλώντας αναστάτωση στον Ιπποκράτη.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά παράξενα από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος εκβιάζει τον Ιπποκράτη, προσπαθώντας να σιγήσει την Ειρήνη. Όμως, ο Ιπποκράτης αντιδρά με απροσδόκητο τρόπο. Ο Βασίλης, παλεύοντας να πλησιάσει τη Στέλλα, αντιμετωπίζει δυσκολίες, ενώ ο Γιώργης και η Αλίκη φαίνεται να πλησιάζουν ο ένας στον άλλο. Σε αυτό τον πολυσύνθετο και αναταραχώδη κόσμο, ο Στελής ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως είχε χαθεί για πάντα, ενώ ο Μάριος εισβάλλει στο σπίτι της Στέλλας, αγνοώντας το αναπόφευκτο που τον περιμένει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ