Το Ναυάγιο – Η Στέλλα γεννάει – Νεκρό το βρέφος

Το Ναυάγιο – Μετά από ατέλειωτες ώρες αναμονής και προσπάθειας, η Στέλλα φέρνει επιτέλους στον κόσμο το πολυπόθητο μωρό της. Ωστόσο, η ίδια, εξαντλημένη από την προσπάθεια της γέννας, πέφτει σε βαθύ λήθαργο. Δυστυχώς, δεν έχει την ευκαιρία να δει το μωρό της, καθώς οι νοσοκόμες ενημερώνουν τον Σάββα πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα γεννάει – Νεκρό το βρέφος

Ο Ιπποκράτης είναι δίπλα του στην αίθουσα αναμονής και προσπαθεί να του συμπαρασταθεί, προσπαθώντας να τη στηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. “Λυπάμαι πολύ,” του λέει, “είμαι βέβαιος πως αυτό το μωρό ήταν η ελπίδα για να ξεπεράσει τον χαμό του συζύγου της. Ήταν η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε από τη ζωή.”

Παράλληλα, τον ενημερώνουν ότι η Ειρήνη έχει γεννήσει ένα υγιέστατο μωρό. Αυτό το μωρό, όμως, θα μάθει καθώς μεγάλων ει κάτι που θα τον συγκλόνιζε: ο Ιπποκράτης δεν ήταν ο πραγματικός του πατέρας. Σε ένα εκατοστό του δευτερολέπτου, ο Ιπποκράτης σκέφτεται πως όλα τα προβλήματά του θα λυθούν αν η γυναίκα του Ειρήνη είχε φέρει στον κόσμο ένα νεκρό μωρό. Και τότε, με λάμψη στα μάτια, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο μαζί με τον Σάββα.

Έτσι, αποφασίζουν να πάρουν το μωρό από την Ειρήνη και να το δώσουν στη Στέλλα, λέγοντας στην πρώτη πως το μωρό δεν επέζησε της γέννας. Ο Σάββας δεν παύει να ευχαριστεί τον Ιπποκράτη. “Σου χρωστάω τόσα πολλά,” του λέει, “ακόμα και τη ζωή μου γι’ αυτό που κάνεις.” Όταν ο Ιπποκράτης του υπενθυμίσει πως αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρει μαζί του στον τάφο, ο Σάββας του απαντάει: “Δεν ήταν ανάγκη να το πεις αυτό. Το μυστικό είναι ασφαλές μαζί μου. Είσαι ο λόγος που το κορίτσι μου θα συνεχίσει να χαμογελάει. Να το θυμάσαι αυτό.”

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ