Το Ναυάγιο – Η Στέλλα επιστρέφει το παιδί στην Ειρήνη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μαριάννα, η μαία που επιλέχθηκε από τον Σάββα και πήρε την έγκριση από τον Ιπποκράτη να αλλάξει τα παιδιά της Στέλλας και της Ειρήνης, βαριά άρρωστη, προετοιμάζεται να ανακοινώσει την αλήθεια.

 

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα επιστρέφει το παιδί στην Ειρήνη

Αντιλαμβανόμενη το βάρος της πράξης της, νιώθει τύψεις και αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Στέλλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαριάννα συναντάει τη Στέλλα και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τη γέννα. Εξηγεί ότι το παιδί της Στέλλας πέθανε κατά τη γέννα και πως της δόθηκε το παιδί της Ειρήνης, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της Στέλλας. Η Στέλλα, αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια, αισθάνεται σαστισμένη και αβοήθητη. Παρόλο που είχε αγαπήσει το παιδί, γνωρίζει τώρα ότι δεν είναι δικό της αλλά της Ειρήνης. Αποφασίζει, ωστόσο, να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ειλικρίνεια και να αποδεχτεί την αλήθεια.

Έτσι, η Στέλλα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά με την Ειρήνη και να της εξηγήσει τα πάντα. Παρόλο που η Στέλλα δεν θα μπορεί να είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού, θα το αγαπάει πάντα ως μια πνευματική μητέρα και το παιδί της φίλης της, της Ειρήνης. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει το παιδί στην αγκαλιά της πραγματικής του μητέρας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ