Το Ναυάγιο – Η Στέλλα χάνει τις αισθήσεις της και σωριάζεται

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η ιστορία παίρνει ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Ο Βασίλης, με ανησυχία στα μάτια του, αναζητά επιφυλακτικά τη Στέλλα, μόνο για να τη βρει αναίσθητη στο έδαφος.

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα χάνει τις αισθήσεις της και σωριάζεται

Χωρίς να σκέφτεται, εκτελεί άμεση δράση για να τη σώσει, φοβούμενος μήπως κάτι τραγικό της έχει συμβεί.
Ταυτόχρονα, στην εκδήλωση βράβευσης του Ιπποκράτη, ο Ορφέας ανακαλύπτει μια δραματική αλήθεια για τη μητέρα του, που θα συνταράξει βαθιά τη ζωή του. Ο Πέτρος, αντιμέτωπος με κυνηγητό, ετοιμάζεται να διαπράξει έγκλημα για να διαφύγει τον εφιάλτη που τον παρακολουθεί, ενώ ο Άγγελος βαδίζει πάντα δύο βήματα πίσω του.

Τα φαντάσματα του παρελθόντος συνεχίζουν να σκιάζουν τον Ιπποκράτη, ενώ η συμπεριφορά του προκαλεί ανησυχία στην Ειρήνη. Η Μαρία αποχωρεί από το νοσοκομείο, αλλά τα προβλήματα της δεν λήγουν. Η κόρη της εργάζεται στο γραφείο του Δημήτρη, ενώ η Πολυξένη καλεί την οικογένεια για φαγητό. Εν τω μεταξύ, η Λαμπρινή αποκαλύπτει τον φορέα των χρημάτων που έφερε στη Σοφούλα και ζητά από τον Νικολή τα στοιχεία της Θοδώρας. Ο Παντελίδης, με ανακοίνωση στον τύπο, ανακοινώνει το περιστατικό πυροβολισμού κατά του ίδιου.

Καθώς ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Γιώργη μια σημαντική πληροφορία για την Αλίκη, η Ειρήνη επιτέλους γνωρίζει τον μυστηριώδη κ. Βασιλείου. Η ώρα της τελετής βράβευσης έφτασε, αλλά η εξέλιξη υπόσχεται να είναι επεισοδιακή και γεμάτη ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση