Το Ναυάγιο – Η Σκοτεινή Πλευρά του Γιαννακάκη Αποκαλύπτεται

Το Ναυάγιο – Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, πατέρας της Λίνας, θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ως ένας ψυχρός δολοφόνος, προκαλώντας πανικό σε όλο το κοινό. Ο Άγγελος, ο οποίος είχε χάσει τους γονείς του σε μικρή ηλικία, ανακαλύπτει τώρα την αληθινή τραγωδία που κρύβεται πίσω από τον θάνατό τους. Ο Ιπποκράτης, αφοσιωμένος στο να τακτοποιήσει τον Άγγελο στο Λιμενικό, διατάζει έρευνα για το παρελθόν του.

Το Ναυάγιο – Η Σκοτεινή Πλευρά του Γιαννακάκη Αποκαλύπτεται

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι οι γονείς του Άγγελου κάηκαν ζωντανοί, θύματα της φωτιάς που άναψε ο Δημήτρης. Ο Ιπποκράτης, αφού ανακαλύπτει αυτό το σοκαριστικό γεγονός, επιλέγει να το αποκαλύψει στον Άγγελο. Αυτός, παρασυρμένος από την ανατροπή, επικοινωνεί άμεσα με τον θείο του στην Κρήτη για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Καταλαβαίνει ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν λόγω χρηματικών οφειλών προς τον Δημήτρη.

Ο θείος του Άγγελου αποκαλύπτει μια ακόμη σκοτεινή αλήθεια που ανατρέπει τη ζωή του. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, πατέρας της Βάσως που αγαπά, ήταν ο δράστης που έβαλε φωτιά στο σπίτι των γονιών του, καίγοντάς τους ζωντανούς λόγω των χρεών τους. Αρχικά αμφισβητείται αυτή η ανείπωτη αλήθεια από τη Βάσω, αλλά στη συνέχεια, συντρέχει στον Άγγελο, προσφέροντάς του τη στήριξη της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ