Το Ναυάγιο – Η Λίνα ενδίδει στον εκβιασμό

Το Ναυάγιο – Η δραματική σειρά του MEGA υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, καθώς η Λίνα αναγκάζεται να παντρευτεί τον Όθωνα, δίνοντας μια νέα διάσταση στην πλοκή. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει τις αναταραχές που πλαισιώνουν αυτήν την απόφαση.

Το Ναυάγιο – Η Λίνα ενδίδει στον εκβιασμό

Ο Δημήτρης, έπειτα από τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τη Μαρία, εκβιάζει τη Λίνα να χωρίσει τον Μάκη και να παντρευτεί τον Όθωνα, υπό την απειλή να μην καταδώσει τη γυναίκα στις αρχές. Ο Μάκης και η οικογένειά του βρίσκονται αντιμέτωποι με ανείπωτα δεινά, καθώς η τραγική απώλεια του Βλάση ρίχνει σκιά στις ζωές τους. Ο θάνατος του Βλάση σοκάρει τους πάντες, καθώς αποκαλύπτεται ότι η Θοδώρα δεν είναι δικό του παιδί. Η Χριστίνα, αφού μαθαίνει τα νέα, προσπαθεί να ειδοποιήσει τον Μάκη, που όμως βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη.

Η ανακοίνωση του θανάτου συντρίβει τον Μάκη, που σπεύδει να βρει έναν τρόπο να στηρίξει την οικογένειά του. Η Λίνα, αντίθετα, επιδεικνύει αποφασιστικότητα να σταθεί δίπλα στον Μάκη, ακόμα κι αν αυτός δεν τη θέλει. Η κηδεία του Βλάση είναι μια στιγμή για τελευταίο αντίο από τους αγαπημένους του. Η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε αντίο στον δικό τους άνθρωπο, ενώ οι φίλοι τους σπεύδουν να τους παρηγορήσουν. Ο Μάκης αποφασίζει να παραμείνει στην Κρήτη για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του, ενώ η Μαρία αντιμετωπίζει τον Δημήτρη για τη χρηματοδότηση της κηδείας.

Η συμπεριφορά του Δημήτρη αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν και τραυματίστηκε σοβαρά, εκμεταλλεύεται την αγάπη της κόρης του για την οικογένεια του Μάκη και την εκβιάζει. Η Λίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς ο πατέρας της την πιέζει να χωρίσει από τον Μάκη και να παντρευτεί τον Όθωνα. Τελικά, υποχωρεί στον εκβιασμό του και δέχεται την πρόταση του πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ