Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή Παγώνει στο άκουσμα της φωνής του

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, ειδικά όταν η Λαμπρινή επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον γιο της, τον Πετρή, που μέχρι τότε πίστευε ότι είναι νεκρός.

Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή Παγώνει στο άκουσμα της φωνής του

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του serfare.com η Λαμπρινή ανακαλύπτει την ταυτότητα του άνθρωπου που μετέφερε τα χρήματα στη Σοφούλα και ζητά από τον Νικολή τα στοιχεία της Θοδώρας για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Παράλληλα, ο Πέτρος προετοιμάζεται για ένα έγκλημα με τη στήριξη του ιδανικού συμμάχου, του Άγγελου, με σκοπό να συλληφθούν οι αρχαιοκάπηλοι. Αντίθετα με το παρελθόν, ο Πέτρος αισθάνεται ελεύθερος μετά το ναυάγιο και ανοίγει την καρδιά του στους πιο κοντινούς του ανθρώπους, τον Μάκη και τη Χριστίνα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα βάθη της ζωής του.

Στο μεταξύ, η Λαμπρινή καλεί στο τηλέφωνο τον Μάκη, αναζητώντας τον, αλλά αυτός που απαντά στη γραμμή είναι ο γιος της, τον οποίο πίστευε ως νεκρό. Η φωνή της ακούγεται οικεία, ενώ η σκέψη του Πέτρου πλανιέται στο μυαλό της. Παρά την αυθόρμητη αναγνώριση, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της πως όλα αυτά είναι απλώς ένα όνειρο. Αναμένουμε με ανυπομονησία μια σημαντική στιγμή στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση