Το Nαυάγιο – Η Γοητευτική Αλίκη γίνεται Σπιούνος του Παντελίδη

Το Nαυάγιο – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα αποκαλυφθούν με μεγάλη λεπτομέρεια, εστιάζοντας κυρίως στην εξέλιξη της σχέσης μεταξύ του Μιλτιάδη και του Γιώργη. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε πώς ο Μιλτιάδης θα ολοκληρώνει τον Γιώργη, με την εξαφάνιση της Ασημίνας να έχει αφαιρέσει το χαμόγελο από το πρόσωπό του και να τον έχει αναγκάσει να επικεντρωθεί στη δουλειά για να ξεπεράσει τον πόνο.

Το Nαυάγιο – Η Γοητευτική Αλίκη γίνεται Σπιούνος του Παντελίδη

Ο δημοσιογράφος Γιώργης Κανελλάκης, αφενός, ξεκινά μια έρευνα για το ναυάγιο του «Φοίνιξ» με σκοπό να δικαιώσει την αγαπημένη του που έχασε, και αφετέρου, για να απομακρυνθεί από τις προσωπικές του σκέψεις και πόνους. Η Αλίκη, η γραμματέας που εισβάλλει στον κόσμο του Γιώργη, αρχικά δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, οι ανεξάρτητες έρευνές της τραβούν την προσοχή του, καθιστώντας την αναγκαία συνεργάτιδά του.

Η εξυπνάδα και η ευαισθησία της πάνω στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν την καθιστούν ανεκτίμητη, και αυτό θα γίνεται ολοένα πιο εμφανές στα επόμενα επεισόδια, όπου ο Γιώργης θα αρχίσει να σκέφτεται για εκείνη ακόμα και εκτός του γραφείου. Η εξέλιξη του ρεπορτάζ θα επικεντρώνεται στον Γιώργη και τη νέα συνεργάτιδά του, με τον Μιλτιάδη Παντελίδη να ενημερώνεται καθημερινά για τις κινήσεις του πρώτου. Ο ισχυρός άντρας έχει στείλει την Αλίκη στο γραφείο του Γιώργη, με σκοπό να παρακολουθεί και να αποσπά πληροφορίες σχετικά με το ναυάγιο του «Φοίνιξ».

Ταυτόχρονα, επιχειρεί να τον αποπροσανατολίζει με ψευδείς κινήσεις. Παρόλα αυτά, ο Γιώργης εμπιστεύεται την Αλίκη χωρίς να υποψιάζεται τίποτα. Τα πάντα όμως μπορεί να ανατραπούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης των συγγενών των θυμάτων, όπου ο δημοσιογράφος θα καλεστεί να αναλάβει ευθύνες. Η Αλίκη θα αποδεχτεί την πρόσκλησή του και θα τον συνοδεύσει, προσπαθώντας να τον αποθαρρύνει από τους συγγενείς των θυμάτων.

Η εμμονή της, όμως, να μην επιτρέπει στον Γιώργη να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο θα τον αναστατώσει, καθιστώντας την ερώτηση του για το τι συμβαίνει αναπόφευκτη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αλίκη θα προσπαθήσει να διατηρήσει το ενδιαφέρον του Γιώργη μόνο για εκείνη, αποκαλύπτοντας την προσωπική της επιθυμία να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση