Το Ναυάγιο – Η φιλία μετατρέπεται σε έναν γλυκό έρωτα

Το Ναυάγιο – Έναν νέο έρωτα θα παρακολουθήσουμε να γεννιέται και να εξελίσσεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA και στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ακόμη μία φορά η Ειρήνη. Η τελευταία, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει αποδέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς.

Το Ναυάγιο – Η φιλία μετατρέπεται σε έναν γλυκό έρωτα

Ο λιμενικός τής δείχνει ένα γλυκό πρόσωπο και πως μπορεί να της παρέχει ασφάλεια και όσα χρειάζεται για να μεγαλώσει το μωρό που περιμένει σε ένα όμορφο και προστατευμένο περιβάλλον. Μέχρι στιγμής, όμως, η Ειρήνη δεν έχει αντιληφθεί πως ο Ιπποκράτης έχει πάθει εμμονή μαζί της. Μετά τον γάμο, οι δυο τους προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά και να μάθουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. Ωστόσο, στη ζωή της Ειρήνης έχει μπει ήδη ο Πέτρος, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Οι δυο τους, έχοντας τις οδυνηρές στιγμές που βίωσαν στο ναυάγιο να τους ενώνουν, έρχονται όλο και πιο κοντά και ανάμεσά τους δημιουργείται μία όμορφη σχέση σεβασμού και αγάπης. Ο Ιπποκράτης, όμως, δεν καλοβλέπει τις συναντήσεις τους και ο νεαρός μπαίνει στο στό- χαστρό του, καθώς νιώθει πως αποτελεί κίνδυνο για τον ίδιο αλλά και πως επηρεάζει την Ειρήνη. Μάλιστα, τον εξοργίζει το γεγονός πως εξαιτίας εκείνου και του Γιώργη η κοπέλα έχει μπει στον αγώνα για να δικαιωθούν τα θύματα του «Φοίνιξ».

Όμως, ο Ιπποκράτης, παρά τις προσπάθειές του να τους κρατήσει χώρια, δεν τα καταφέρνει. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που σας εξασφαλίσε το serfare.com, ο Πέτρος μέρα με την ημέρα κερδίζει την καρδιά της Ειρήνης και η φιλία που τους ενώνει μετατρέπεται σε έναν αληθινό και γλυκό έρωτα.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν θα τολμήσει εύκολα να το παραδεχτεί, καθώς από τη μία η Ειρήνη θα είναι πια παντρεμένη με τον Ιπποκράτη και από την άλλη εκείνος συνεχίζει να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα για να αποφύγει τη σύλληψη και δεν θέλει να τη βάλει σε μπελάδες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ