Το Ναυάγιο – Η Ελένη αποκαλύπτει – Το μωρό δεν είναι της Στέλλας

Το Ναυάγιο – Στο σημερινό επεισόδιο οι εξελίξεις κυριολεκτικά είναι καταιγιστικές. Η Ελένη εκμυστηρεύεται στον Βασίλη το ενδεχόμενο ότι το μωρό μπορεί να μην είναι της Στέλλας.

Το Ναυάγιο – Η Ελένη αποκαλύπτει – Το μωρό δεν είναι της Στέλλας

Παράλληλα, ο Πέτρος ετοιμάζεται να αποκαλύψει στην Ειρήνη πως δεν είναι ο Αντώνης Καραδήμος. Η Ειρήνη ανατριχιάζει. Η Ελένη συνεννοείται μυστικά με την Αλίκη για το επόμενο βήμα τους. Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Ξενάτο τον βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη, και εκείνος αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα ο Δημήτρης και η Πολυξένη αντιδρούν αρνητικά στον Μάκη ως σύντροφο της Λίνας, μέχρι που ο Μάκης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο πίσω από την αντίδραση των γονιών τους.

Ένα πρόβλημα υγείας του μωρού προβληματίζει τη Στέλλα και δημιουργεί ακόμα περισσότερες αμφιβολίες στην Ελένη. Η Ειρήνη, σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της διαβεβαιώσει πως δεν είναι ο Αντώνης Καραδήμος; Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού Αντώνη μέσω μιας φωτογραφίας, και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου πέφτει στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ