Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη ζεί μια κόλαση δίπλα του

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς θα δούμε την Ειρήνη να μαρτυρά δίπλα στον Ιπποκράτη. Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ένα συγκλονιστικό σενάριο ξετυλίγεται, όταν ο Ιπποκράτης εκτελεί ένα σχέδιο βασανιστηρίων στην Ειρήνη, προκαλώντας της ακόμα περισσότερο πόνο και αγωνία.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη ζεί μια κόλαση δίπλα του

Η Ειρήνη, που έχει ήδη χάσει τον πατέρα της, βιώνει μια απέραντη μοναξιά στη σειρά του Mega, καθώς ένας ακόμα αγαπημένος άνθρωπος, ο Απόστολος, αφήνει τη ζωή, αφήνοντας πίσω έναν μεγάλο κενό στην ψυχή της. Αυτό το νέο πλήγμα για την Ειρήνη είναι συντριπτικό, και προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην παρουσία του μικρού Ορφέα. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης δεν αργεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευάλωτη στιγμή της Ειρήνης. Προσεγγίζει πιο κοντά της, αρχίζοντας να ξετυλίγει το σκοτεινό του πρόσωπο. Με το πρόσχημα της προστασίας, εμφανίζει την σκληρή πλευρά του, καθιστώντας την Ειρήνη να τον φοβάται.

Καθημερινά, ο Ιπποκράτης γίνεται ολοένα και πιο κτητικός, επιτείνοντας τον ψυχολογικό τρόμο που υφίσταται η Ειρήνη. “Μαύρες” μέρες έρχονται για την Ειρήνη στη σειρά καθώς η μοίρα της επιφυλάσσει ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ο θεατής πρέπει να έχει υπομονή, καθώς αυτή η σειρά εξελίσσεται προς μια κατεύθυνση που υπόσχεται να σοκάρει και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση