Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη τρομοκρατημένη ζητά βοήθεια

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς η Ειρήνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με συγκλονιστικές εξελίξεις, ανακαλύπτοντας ότι ο Ιπποκράτης, παρά την αγάπη του για εκείνη, εκδηλώνει έναν ανησυχητικό φόβο απέναντί της.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη τρομοκρατημένη ζητά βοήθεια

Το επίκεντρο της δράσης θα βρεθεί, ο Ιπποκράτης ο οποίος εμπλέκεται σε μια εμμονή με την Ειρήνη, γίνοντας σκιά πάνω της. Παρακολουθώντας κάθε κίνησή της, ενημερώνεται ότι εκείνη παραστάθηκε σε συνάντηση με τους Μιχάλη και Γιώργη, χωρίς να τον ενημερώσει για τη συνέντευξη για το ναυάγιο. Η Ειρήνη, αναζητώντας την ανεξαρτησία της, ζητά από τον Πέτρο να της βρει δουλειά. Οι συναισθηματικές έντασεις αυξάνονται καθώς ο Ιπποκράτης, αντί να συνομιλήσει με εποικοδομητικό τρόπο, εκδηλώνει οργή κατά της Ειρήνης.

Στη συνέχεια, έρχεται σε σύγκρουση με τον Γιώργη, εξακολουθώντας να την παρακολουθεί. Αντιμετωπίζοντας την απομάκρυνσή της, ο Ιπποκράτης προτείνει γάμο, προσπαθώντας να τη διατηρήσει δεμένη μαζί του. Η Ειρήνη, σοκαρισμένη, βρίσκεται σε δίλημμα, φοβούμενη την αλλαγή της συμπεριφοράς του Ιπποκράτη και αντιμετωπίζοντας έναν άνθρωπο που πλέον φαίνεται να την εκφοβίζει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση