To Nαυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Το μωρό σβήνει

To Nαυάγιο – Το αποψινό επεισόδια βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση, καθώς μια αιφνίδια αδιαθεσία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της Ειρήνης και του μωρού της. Όλα υπόσχονται να είναι δραματικά.

To Nαυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Το μωρό σβήνει

Συγχρόνως, η Φανή αντιμετωπίζει τον Αντώνη και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά αποφασίζει να συνεχίσει το παιχνίδι της. Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη επισκέπτεται το σπίτι του και ζητά να τον δει, προκαλώντας έκπληξη στη Χριστίνα. Παράλληλα, η Ειρήνη επιμένει να δηλώσει στο παιδί της ότι ο πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν ο Ιπποκράτης διαφωνεί. Ο Μάκης εξακολουθεί να λείπει. Η Λίνα αποκαλύπτει στον Μιχάλη και τον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητες του.

Ο Άγγελος και ο Πέτρος ανακαλύπτουν τρομακτικές πληροφορίες για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας αποκαλύπτει στον Δημήτρη όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειά της Λίνας και τη γνωριμία του με τον Άγγελο. Η Αλίκη μοιράζεται την ιστορία της με τον Γιώργη, ο οποίος καταλαβαίνει ποιος είναι ο βιαστής της. Η Λίνα και ο Μάκης βρίσκονται σε έντονο καυγά και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του χωρισμού. Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για τις επερχόμενες δυσκολίες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ