Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Παίρνει χαμπάρι ότι την χαπακώκουν

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ειρήνη αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης, ανακαλύπτοντας την αλήθεια. Βρίσκεται στο σπίτι της Στέλλας, όπου η Στέλλα της προτείνει να κρατήσει το μωρό αγκαλιά, καθώς τα μάτια της λάμπουν μόλις κοιτά το μωρό.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Παίρνει χαμπάρι ότι την χαπακώκουν

Η Ειρήνη παλεύει να κρύψει τα συναισθήματά της και να μην εκθέσει το βούρκωμά της. Στο δωμάτιο της Στέλλας, εντοπίζει ένα μπουκαλάκι με χάπια, παρόμοιο με αυτό που είχε πέσει από τα χέρια της Δήμητρας. «Μη με θεωρείς ανεύθυνη! Θα πάρω αυτά τα χάπια μόνο αν είναι εδώ ο Βασίλης, για να πάρω λίγο ύπνο. Είναι χάπια για τον ύπνο, θα τα πάρεις και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι», εξηγεί η Στέλλα. Τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας στο σπίτι έρχονται ξανά στο μυαλό της Ειρήνης και, αποχωρώντας από το σπίτι της Στέλλας, αποφασίζει να βρει τον Πέτρο.

«Μου είχες πει να προσέχω τη Δήμητρα… Και νομίζω πως είχες δίκιο. Αν άρπαξε το ημερολόγιο της Κλαίρης χωρίς να μου πει κουβέντα, ξέρει… Είναι άνθρωπος του Ιπποκράτη… Και μου δημιουργήθηκε μια άλλη σκέψη… Μήπως… μου δίνουν κάτι; Κάποιο υπνωτικό… Νιώθω ξαφνική αδυναμία, ατονία, νυστάζω… έπεσα ξερή χτες και κοιμήθηκα ώρες ολόκληρες…», αναφέρει στον Πέτρο. Ο Πέτρος, αναστατωμένος, την προειδοποιεί να είναι προσεκτική και την παροτρύνει να φύγει από το σπίτι. Ωστόσο, η Ειρήνη αρνείται να υποχωρήσει, δηλώνοντας:

«Όχι, Πέτρο. Αν ο Ιπποκράτης έχει κάνει κακό στην Κλαίρη, θα βρούμε αποδείξεις και θα σώσω τον Ορφέα. Μόνο έτσι θα φύγω από εκεί, με το παιδί, όχι σαν κυνηγημένη».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ