Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Οι ελπίδες της ναυαγούν

Το Ναυάγιο – Συγκλονιστικές εξελίξεις προβλέπονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς, καθώς η Ειρήνη ανακαλύπτει όλη την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα της. Η ένταση θα είναι ανυπολόγιστη, καθώς η Ειρήνη, τελικά, ενημερώνεται για την ανία του πατέρα της, του Τρύφωνα, ο οποίος παλεύει με μια σοβαρή καρδιακή πάθηση.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Οι ελπίδες της ναυαγούν

Την ίδια νύχτα που ο Ιπποκράτης ετοίμαζε ένα δείπνο με την παρουσία του Τρύφωνα για να αποκαλύψει στην Ειρήνη αν θα δεχόταν την πρόταση γάμου του, αυτή αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Λίνας για μια συνέντευξη με τον Γιώργη. Εκεί, η Λίνα και η Ειρήνη αναπολούν τα γεγονότα της συγκεκριμένης βραδιάς και τα μοιράζονται με τον Γιώργη. Πίσω στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο Τρύφωνας αισθάνεται αδιαθεσία και καταρρέει στο πάτωμα. Η Δήμητρα τον εντοπίζει αναίσθητο και ο Ιπποκράτης τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο, στη σειρά.

Όταν η Ειρήνη επιστρέφει από τη συνέντευξη, βρίσκει ένα γράμμα που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την κατάσταση του πατέρα του Τρύφωνα. Ενώ πληροφορείται ότι ο πατέρας αυτού πάσχει σοβαρά, σοκάρεται και χάνει κάθε ελπίδα. Σε αυτήν την ευάλωτη στιγμή, ο Ιπποκράτης την προσεγγίζει και, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη της για ασφάλεια, της καταθέτει την πρόταση γάμου που τελικά αποδέχεται. Έτσι, η Ειρήνη αποφασίζει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη για να ανακτήσει έστω και λίγη ασφάλεια στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ