Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Μαθαίνει την αλήθεια

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται να είναι καθηλωτικά, καθώς η Ειρήνη είναι πλέον αντιμέτωπη με την αποκάλυψη της ασθένειας του πατέρα της, του Τρύφωνα, ο οποίος παλεύει με την καρδιακή του κατάσταση.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη σε σοκ – Μαθαίνει την αλήθεια

Το βράδυ που ο Ιπποκράτης οργάνωσε ένα δείπνο με την παρουσία του Τρύφωνα για να συζητήσει την πρόταση γάμου προς την Ειρήνη, αυτή αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι της Λίνας για μια συνέντευξη με τον Γιώργη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Λίνα και η Ειρήνη ανακαλύπτουν τα γεγονότα εκείνου του βράδυ και τα μοιράζονται με τον Γιώργη. Παράλληλα, στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο Τρύφωνας υφίσταται αναπάντεχη επιδείνωση της υγείας του, καταρρέοντας στο πάτωμα. Χωρίς αισθήσεις, τον εντοπίζει η Δήμητρα, και ο Ιπποκράτης τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο.

 

Κατά την επιστροφή της Ειρήνης από τη συνέντευξη, αντικρίζει ένα γράμμα που της αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με την κατάσταση του πατέρα της Τρύφωνα και το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Σοκαρισμένη, χάνει κάθε ελπίδα. Ακριβώς σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή, ο Ιπποκράτης τη βρίσκει. Σε μια προσπάθεια να την υποστηρίξει, εκείνη, αιφνιδιασμένη και ευάλωτη, δέχεται την πρότασή του γάμου. Αποφασίζει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη, επιζητώντας μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ