Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη καταρρέει στο άκουσμα του θανάτου του

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο είναι συνταρακτικές. Η Ειρήνη λαμβάνει ένα σοκαριστικό μήνυμα που την συντάραζει: ο Απόστολος έχασε τη μάχη με τα κύματα και της δίνουν τα ελάχιστα στοιχεία που επιζούν από αυτόν.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη καταρρέει στο άκουσμα του θανάτου του

Ωστόσο, η ίδια ευτυχώς επιζεί και χρωστά τη σωτηρία της στον Ιπποκράτη, ο οποίος την έσωσε από τα παγωμένα νερά του Μυρτώου πελάγους πριν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όμως, όταν η Ειρήνη ξυπνά, την πλήττουν τα τραγικά νέα περί του Αποστόλου, και καταρρέει από τη θλίψη. Ο Ιπποκράτης αναλαμβάνει ένα ηρωικό έργο καθώς βουτάει στη θάλασσα για να σώσει την Ειρήνη, και όταν αυτή ανακτά τις αισθήσεις της, βρίσκεται στην αγκαλιά του.

Παράλληλα, ο Πέτρος επιζεί μετά από ένα μισό θανάσιμο ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο μαζί με τους λίγους επιζώντες. Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν σε διάφορα μέρη, σκορπίζοντας θρήνο και ανατριχίλα στα Χανιά, το χωριό του Πέτρου, τα Κύθηρα και το σπίτι της Στέλλας. Στο λιμεναρχείο της Σούδας, οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία για να μάθουν τα ονόματα των αγαπημένων τους.

Εν τω μεταξύ, ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του προσπαθούν να απαλλαγούν από την ευθύνη που φέρουν. Στο νοσοκομείο, η Ειρήνη αναζητά με αγωνία τον Απόστολο, αλλά τελικά ο Άγγελος την βρίσκει και της ανακοινώνει μια άλλη τραγική εξέλιξη. Μια νοσοκόμα ανακαλύπτει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Τέλος, ένας δραστήριος δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο, χωρίς να γνωρίζει ότι και ο ίδιος είχε κάποιον δικό του πάνω στο πλοίο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση