Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη φεύγει για Γαλλία – Έξαλλος ο Ιπποκράτης

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη, επηρεασμένη από τις πιέσεις του πατέρα της, αναγκάζεται να σκεφτεί τον γάμο με τον Ιπποκράτη, έναν αξιωματικό που τη σώζει από τον κίνδυνο του ναυαγίου. Παρόλο που η καρδιά της δεν χτυπά για αυτόν με τον τρόπο που ο πατέρας της φαντάζεται, αποφασίζει να υιοθετήσει μια φιλική προσέγγιση. Στην προσπάθειά της να φέρει κοντά τους δύο τους, υποθέτει ότι ο Ιπποκράτης θα στηρίξει πάντα τα σχέδιά της.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη φεύγει για Γαλλία – Έξαλλος ο Ιπποκράτης

Η Ειρήνη, με την αγνότητα της ψυχής της, δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο μελλοντικός σύζυγός της έχει σκοπό να την περιορίσει και να την κρατήσει κλεισμένη στο σπίτι. Καθώς ξεκινά να σχεδιάζει ένα νέο εργαστήριο αρωμάτων, ο Ιπποκράτης αντιλαμβάνεται ότι χάνει την κοπέλα που με κόπο κατάφερε να κερδίσει. Στέκεται αναμεσά τους, διχασμένος μεταξύ της αγάπης του για την Ειρήνη και του φόβου να χάσει τον έλεγχο.

Η Ειρήνη, υποκείμενη στις πιέσεις του πατέρα της, συνεχίζει να προσπαθεί να ενώσει τις ζωές τους, αν και αυτό το κάνει με φιλική διάθεση παρά με πάθος. Ο Ιπποκράτης, συγκλονισμένος από την πρότασή της για το εργαστήριο αρωμάτων, αναρωτιέται αν θα μπορέσει ποτέ να στηρίξει τις φιλοδοξίες της και να συνεχίσει το κοινό τους ταξίδι. Καθώς η Ειρήνη προτείνει το ενδεχόμενο της μετακόμισης στη Γαλλία, ο Ιπποκράτης αντιλαμβάνεται ότι η απώλεια της θα είναι αναπόφευκτη.

Η Ειρήνη, στέκεται μπροστά σε ένα δίλημμα ανάμεσα στον γάμο που επιθυμεί ο πατέρας της και στις δικές της φιλοδοξίες. Ο Ιπποκράτης, από την άλλη πλευρά, αναζητά τον τρόπο να συμβιβάσει την αγάπη του για την Ειρήνη με τον φόβο του για την απώλεια του έλεγχου. Και έτσι, η ιστορία τους συνεχίζεται, καθώς η αναπάντητη ερώτηση τους παραμένει: Θα καταφέρουν ποτέ να βρουν την ισορροπία μεταξύ του έρωτα και της ελευθερίας;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ