Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη εγκλωβίζεται – Τα περιθώρια στενεύουν

Το Ναυάγιο – Στη σειρά, η ζωή παίρνει αναπάντεχες στροφές, καθηλώνοντας τους χαρακτήρες σε έναν άγνωστο κόσμο συναισθημάτων και αναταράσσοντας τις σχέσεις τους. Απόψε, ο Ιπποκράτης, με ενθουσιασμό, ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι τον επόμενο μήνα θα παντρευτούν. Η είδηση αυτή, ωστόσο, αφήνει πίσω της έναν θύελλα συναισθημάτων.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη εγκλωβίζεται – Τα περιθώρια στενεύουν

Έξω από το σπίτι του Ιπποκράτη, ο Πέτρος, πληροφορημένος για τον επερχόμενο γάμο, νιώθει προδομένος. Η Λίνα, αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αντιμετωπίζει τον αρνητικό χαρακτήρα του Μάκη, ο οποίος αρνείται να συγχωρήσει και να την αντικρίσει ξανά. Ο Παντελίδης, κολλημένος στην ιδέα του να βοηθήσει τον Δημήτρη, του κάνει μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο που θα δοκιμάσει την αντοχή του.

Η Ειρήνη, παροτρυνόμενη από τον πατέρα της, πιέζει τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους. Παρόλο που ο Ιπποκράτης χαίρεται για την επίτευξη του σκοπού του, η έλλειψη τρυφερότητας από την Ειρήνη τον ταράζει και δημιουργεί αμφιβολίες. Ο Γιώργης και η Αλίκη βρίσκονται πιο κοντά, ζώντας μια τρυφερή στιγμή που αναζωογονεί τις σχέσεις τους. Η Λαμπρινή, τυχαία συναντώντας τον Στέλη, ελπίζει πως θα βρει τον χαμένο γιο της στην Αθήνα.

Η Στέλλα, μετά τη γνωριμία της με τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της στο ναυάγιο, σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο. Αναζητά τρόπους να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο εκδίκησης και έντασης στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ