Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη χάνει τον αγαπημένο της

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA θα είναι συγκλονιστικά, καθώς οι συγγενείς των επιβατών του πλοίου “Φοίνιξ” θα λάβουν τη σοκαριστική είδηση ότι το πλοίο έχει βυθιστεί, και θα νιώσουν αγωνία για τους αγαπημένους τους.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη χάνει τον αγαπημένο της

Κατά τη διάρκεια του ναυαγίου, το πλοίο “Φοίνιξ” δεν διαθέτει αρκετές σωστικές βάρκες, με αποτέλεσμα πολλοί από τους επιβάτες να πέσουν στη θάλασσα προσπαθώντας να σωθούν. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Ειρήνη και ο Απόστολος. Η Ειρήνη θα διασωθεί από τον Ιπποκράτη, ο οποίος ρισκάρει τη ζωή του για να τη βρει και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της σειράς “Ναυάγιο”. Όταν η Ειρήνη ανακτά τις αισθήσεις της, μαθαίνει τον τραγικό θάνατο του Απόστολου.

Επίσης, η Στέλλα ενημερώνεται για το ναυάγιο και αμέσως βιαστικά κατευθύνεται στο νοσοκομείο για να βρει τον Κυριάκο και να επιβεβαιώσει την κατάστασή του. Στο μεταξύ, ο Γιώργης, συντετριμμένος, επισκέπτεται τη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του.

Ακόμη, η Λίνα επιχειρεί να εγκαταλείψει το ναυάγιο με μια βάρκα, αλλά τραυματίζεται σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όταν επανέρχεται, ανακαλύπτει πληροφορίες που ανατρέπουν όσα γνώριζε μέχρι τότε. Σίγουρα, μετά από το ναυάγιο, οι ζωές όλων των χαρακτήρων δεν θα είναι πλέον όπως παλιά, αφού αντιμετωπίζουν δραματικές αλλαγές και αποκαλύψεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση