Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη αντιμέτωπη με ληστές

Το Ναυάγιο – Στη σειρά, η αγωνία συνεχίζεται και σε αυτό το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, 31 Ιανουαρίου. Η Ειρήνη, ενώ επιχειρεί να καταπιαστεί με τα σχέδια για τα αρώματά της, βρίσκεται ξαφνικά θύμα ληστείας. Οι σκέψεις της διαταράσσονται, αλλά παρά τα εμπόδια, συνεχίζει να ονειρεύεται το νέο της εργαστήριο.

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη αντιμέτωπη με ληστές

Παράλληλα, ο Μάκης και η Λίνα βρίσκονται σε ένα ραντεβού, αλλά η συνάντηση τους καταλήγει σε έναν εκνευριστικό καβγά. Ο Μάκης απορρίπτει κάθε ιδέα επανασύνδεσης, αφήνοντας τη Λίνα απογοητευμένη. Ταυτόχρονα, η Ειρήνη συνεχίζει να σχεδιάζει την επιτυχία της στον χώρο των αρωμάτων, ενώ ο Ιπποκράτης επιφυλάσσεται με μυστηριώδεις σκέψεις. Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει την αλήθεια σχετικά με τον αρραβώνα της Στέφανου και της Λίνας. Η έκρηξη αναπόφευκτα έρχεται, δημιουργώντας ένταση μεταξύ των χαρακτήρων. Παράλληλα, ο Βασίλης προσπαθεί να αποτρέψει την επικίνδυνη μανία της Στέλλας και του Μάριου.

Η Αλίκη, από την πλευρά της, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, που κρύβει έναν ακόμα άσο στο μανίκι του. Τα επεισόδια της αγάπης και του έρωτα εξελίσσονται με απρόβλεπτο τρόπο. Τέλος, η Χριστίνα, βλέποντας τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα, αναγνωρίζει τον άντρα που παρατήρησε έξω από την αυλή. Με την εξαφάνιση της Λίνας και τις ανατροπές που πλαισιώνουν τα γεγονότα, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει επίσης την Ειρήνη. Η συναρπαστική πλοκή συνεχίζει να ανατρέπει τις ζωές των χαρακτήρων, υποσχόμενη ακόμα περισσότερο ένταση και ανατροπές στα μέλλον επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ