Το Ναυάγιο – Η Αλίκη πέφτει στην παγίδα του

Το Ναυάγιο – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γιώργης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και επιστρέφει δυναμικά. Η πλοκή ανατρέπεται καθώς ο Γιώργης ετοιμάζει ένα σχέδιο εκδίκησης εναντίον της Αλίκης, η οποία τον πρόδωσε υποστηρίζοντας τον Παντελίδη.

Το Ναυάγιο – Η Αλίκη πέφτει στην παγίδα του

Παρά την αρχική εμπιστοσύνη που είχαν ο ένας προς τον άλλον, ο Γιώργης σύντομα αντιλαμβάνεται την πραγματική φύση της Αλίκης. Η ανακοίνωση της αυτοκτονίας του Μάριου σοκάρει τους πάντες αφήνοντας πολλούς αναστατωμένους για την απώλεια του ναύτη. Πριν τον θάνατό του, όμως, ο Μάριος γράφει ένα γράμμα που αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Η Αλίκη, γνωρίζοντας για το γράμμα, ενημερώνει άμεσα τον Παντελίδη.

Ο Παντελίδης, αντί να παραμείνει αδιάφορος, επιλέγει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να απειλήσει τη Στέλλα, προκαλώντας της ένταση και φόβο. Παράλληλα, ο Γιώργης αποκαλύπτει την προδοσία της Αλίκης και τη συνεργασία της με τον Παντελίδη, αντιλαμβανόμενος την πραγματική της φύση. Τότε, ο Γιώργης σχεδιάζει έναν εκτεταμένο σχεδιασμό εκδίκησης. Αποφασισμένος να την τιμωρήσει, δεν αποκαλύπτει τίποτα στην Αλίκη, αλλά στήνει μια παγίδα για να την εκθέσει. Με τον σκοπό να την αντιμετωπίσει με εκπλήξεις, ο Γιώργης επιδιώκει να υλοποιήσει το διαβολικό του σχέδιο.

Μέσα σε αυτό το ενδιαφέρον και περίπλοκο σενάριο, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και αποκαλύπτουν τα κρυφά τους μυστικά. Η ανατροπή των γεγονότων αναμένεται να συνεχίσει να κρατάει τους θεατές σε αγωνία και να παρέχει συναρπαστικές στιγμές πέρα από κάθε προσδοκία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ