Το Ναυάγιο – Γυναίκα απο το παρελθόν καίει τον Πέτρο

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος άφησε την Κρήτη για να αποφύγει την επιβολή της δικαιοσύνης για τον φόνο του Γιάννη, του συγχωριανού του. Μετά το ναυάγιο του “Φοίνικα”, που του άλλαξε τη ζωή, βρέθηκε στην Αθήνα και “κρύφτηκε” στην αγκαλιά της κυρίας Χριστίνας, κλέβοντας την ταυτότητα του Αντώνη Καραδήμου, ενός που πνίγηκε στο ναυάγιο για να ξεφύγει από τις αρχές. Ως τώρα, η παρουσία του ως Αντώνης δεν έχει αμφισβητηθεί.

Το Ναυάγιο – Γυναίκα απο το παρελθόν καίει τον Πέτρο

Όμως, όλα αλλάζουν όταν στην αυλή φτάνει η Φανή, μια αδίστακτη γυναίκα που αναζητά τη δικαιοσύνη για το παρελθόν της. Αμφισβητεί τον Πέτρο και τον απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια. Στην αντίδρασή του, ο Πέτρος εξομολογείται στη Φανή το έγκλημά του και της εξηγεί τον λόγο που πήρε την ταυτότητα του Αντώνη. Αντιλαμβανόμενη την κατάσταση, η Φανή απαιτεί από τον Πέτρο να παρουσιάσουν ένα ζευγάρι για να αποφύγει την αποκάλυψη.

Ο Πέτρος, αν και ερωτευμένος με την Ειρήνη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Φανής για να προστατεύσει την ταυτότητά του. Η Ειρήνη, όμως, ανακαλύπτει την προδοσία του Πέτρου και αποφασίζει να απομακρυνθεί για να αφήσει τον Πέτρο ελεύθερο. Αυτή η ανακάλυψη προκαλεί την Ειρήνη να επανεξετάσει τις δικές της σχέσεις και να σκεφτεί τον γάμο της, που είχε παραμελήσει λόγω του έρωτά της για τον Πέτρο.

Τέλος, αν και απογοητευμένος από την απώλεια της Ειρήνης, ο Πέτρος αντιλαμβάνεται την ανάγκη να αναλάβει ευθύνες για την κρυφή του ταυτότητα και τις επιπτώσεις των πράξεων του. Κατανοεί ότι η αλήθεια είναι αναπόφευκτη και ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειές της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ