Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ξυλοφορτώνει τον Ορφέα

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Συναρπαστικά γεγονότα αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο καθώς ο Ορφέας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αυστηρό Ιπποκράτη. Ωστόσο, η Ειρήνη είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία του μικρού από τον πατέρα του.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ξυλοφορτώνει τον Ορφέα

Ο Ορφέας αποφεύγει τον Ιπποκράτη και προτιμά να περνάει χρόνο με την Ειρήνη και τη Δήμητρα. Η Ειρήνη δένεται στενά με τον Ορφέα και του προσφέρει αγάπη και στήριξη μετά τον θάνατο της μητέρας του, Κλαίρης, ενώ ο Ιπποκράτης φαίνεται να τον απομονώνει. Στο επόμενο επεισόδιο, ο Ιπποκράτης θα επιτεθεί σωματικά στον Ορφέα, αναγκάζοντας τον να αντιμετωπίσει την οργή του. Η στενή σχέση μεταξύ του Ορφέα και της Ειρήνης θα είναι ένας από τους λόγους που θα προκαλέσουν την οργή του Ιπποκράτη.

Το αθώο παιδί θα υποστεί τις σωματικές επιπτώσεις της οργής του πατέρα του, προκαλώντας ανησυχία στην Ειρήνη και τη Δήμητρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η σύζυγος του Ιπποκράτη θα προσπαθήσει να επέμβει μεταξύ τους, καταλήγοντας να διαπιστώσει την αδικαιολόγητη σκληρότητα του συζύγου της. «Είσαι τρελός, άνθρωπέ μου; Είναι ένα μικρό παιδί, τι κακό σου έκανε και τον τιμωρείς τόσο σκληρά; Μόνο αγάπη χρειάζεται», θα του φωνάξει και εκείνος θα της πει: «Ειρήνη, μην ανακατεύεσαι και μην μπαίνεις ανάμεσά μας.

Ο Ορφέας πρέπει να σκληραγωγηθεί για να γίνει ένας σωστός άντρας όταν μεγαλώσει», θα της πιεί. Η Ειρήνη, σοκαρισμένη από τα γεγονότα, θα ενημερώσει την Ευγενία, υποσχόμενη να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Κλαίρης. Αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια, η Ευγενία δεσμεύεται να ανατρέψει τα πάντα για να αποκαλύψει την αλήθεια και να φέρει δικαιοσύνη στη μνήμη της Κλαίρης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ