Το Ναυάγιο εξελίξεις – Του κολλάει το όπλο στον κρόταφο

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Ειρήνη αναλαμβάνει την πρωτοβουλία στην τελική σύγκρουση με τον Ιπποκράτη στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Αφού η Αστυνομία εντοπίζει τον φυγόδικο λιμενικό, εκείνος παίρνει τον Ορφέα όμηρο, οι δύο τους καταφέρνουν να φτάσουν στο εξοχικό του Παντελίδη για να κρυφτούν.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Του κολλάει το όπλο στον κρόταφο

Εκεί, όμως, ο Ορφέας αλλάζει τα δεδομένα και επικοινωνεί κρυφά με την Ειρήνη, αποκαλύπτοντας την τοποθεσία τους. Με τη βοήθεια του Πέτρου και της αστυνομίας, η Ειρήνη φτάνει στο εξοχικό και καταφέρνει να πάρει τον Ορφέα, αλλά ο Ιπποκράτης γλιτώνει για μια ακόμα φορά. Η Ειρήνη, παρά τον φόβο του Πέτρου, αποφασίζει να κρατήσει το όπλο του Στελή στα χέρια της, πεπεισμένη ότι ο Ιπποκράτης θα επιστρέψει. Ο Ιπποκράτης, ωστόσο, με εισιτήρια για το εξωτερικό που του παρέχει ο Παντελίδης, επιχειρεί να αποδράσει με τον Ορφέα.

Η Ειρήνη τον εμποδίζει αποφασιστικά, κρατώντας το όπλο στα χέρια της. Η κρίσιμη στιγμή έρχεται με την τελική σύγκρουση μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη. Αυτή η αναμέτρηση θα οδηγήσει στο αναπόφευκτο φινάλε, όταν ο Ιπποκράτης επιλέγει τον θάνατο μπροστά στον γιο του. Με την τραγική απόφασή του, ο κύκλος του “Ναυάγιου” κλείνει, αφήνοντας πίσω του μια ιστορία γεμάτη ένταση και ανατροπές, που άφησε τους θεατές σε αναμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ