Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το τέλος του Ιπποκράτη γράφεται με αίμα

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς θα είναι καθηλωτική με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Η Ειρήνη είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον σατανικό Ιπποκράτη. Ο λιμενικός, παίρνοντας μαζί του τον Ορφέα, το σκάει.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το τέλος του Ιπποκράτη γράφεται με αίμα

Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να κρύψει τον Ιπποκράτη σε ένα παλιό εξοχικό του. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος, η Ειρήνη και η Δήμητρα ανησυχούν για το παιδί, καθώς η αστυνομία δεν μπορεί να το εντοπίσει. Ο Ιπποκράτης φεύγει για λίγο από το σπίτι, και ο Ορφέας τηλεφωνεί στην Ειρήνη. Από τα λόγια του καταλαβαίνει ότι ο Πανόπουλος ετοιμάζεται να φύγει μαζί του στο εξωτερικό. Η Ειρήνη και ο Πέτρος, μαζί με την αστυνομία, φτάνουν στο σπίτι όπου κρύβεται ο λιμενικός για να πάρουν τον γιο του. Εκεί, ξεσπά μια εκρηκτική διαμάχη.

Ο Παντελίδης καταφέρνει να βρει στον Ιπποκράτη εισιτήρια για να φύγει από τη χώρα. Ο Ιπποκράτης μπαίνει κρυφά στο σπίτι για να πάρει τον Ορφέα, αλλά η Ειρήνη τον περιμένει. Ο Ιπποκράτης βρίσκεται ενώπιον της, ενώ ο Ορφέας αναζητά την προστασία της μητέρας του. Τότε, ο Ιπποκράτης αρπάζει την Ειρήνη και, κρατώντας το όπλο του, την αναγκάζει να τον ακολουθήσει. Η αστυνομία περικυκλώνει το σπίτι. Ο Ιπποκράτης, γνωρίζοντας ότι αν συλληφθεί τον περιμένει η θανατική καταδίκη, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ