Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το μυστικό σου είναι ασφαλές μαζί μου

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Στελλής δεν θα αργήσει να βρεθεί στην αυλή της κυρίας Χριστίνας, αφού οι επιζώντες που βρέθηκαν στο «Φοίνιξ» και γνώρισε τις οικογένειές τους στη συνάντηση που είχαν κάνει στην Κρήτη, μένουν εκεί.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το μυστικό σου είναι ασφαλές μαζί μου

Όταν θα τον δει για πρώτη φορά θα ταραχτεί αλλά δεν θα πιστέψει ότι είναι ο μονάκριβος γιος της Λαμπρινής, κυρίως γιατί εκείνος θα του συστηθεί με το όνομα Πέτρος. Λίγο αργότερα όμως, όπου και θα δει ξανά τη φωτογραφία που κρύβει στα πράγματά του, θα σιγουρευτεί και θα προσπαθήσει να του μιλήσει. Για πρώτη φορά ο Πέτρος θα μιλήσει για όλα όσα έγιναν από τη νύχτα του ναυαγίου έως και εκείνη τη στιγμή και ο Στελλής καθώς έχει νιώσει πώς είναι να χάνει κανείς το παιδί του, θα τον βοηθήσει.

Ο Στελλής, που είχε ήδη γνωρίσει την απώλεια του παιδιού του, ένιωσε τη βαρύτητα στα λόγια του Πέτρου. Με αγάπη και κατανόηση, του είπε: “Μην ανησυχείς, αγόρι μου. Το μυστικό σου είναι ασφαλές μαζί μου. Πες μου τι θες να πω στη μητέρα σου. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Λαμπρινή όταν μάθει την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ