Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τίτλοι τέλους για Ειρήνη – Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Ειρήνη, πρωταγωνίστρια του δράματος, βρίσκεται σε έναν δυσοίωνο δρόμο. Παρά την ανακοίνωση ότι το παιδί της έχασε τη ζωή του στη γέννα, εκείνη επιμένει πως ακούει το κλάμα του, πιστεύοντας στην επιβίωσή του.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τίτλοι τέλους για Ειρήνη – Ιπποκράτη

Ο σύντροφός της, Ιπποκράτης, προσπαθεί να την κρατήσει στο σκοτάδι, αλλά οι καυγάδες και οι εντάσεις ανάμεσά τους εντείνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, οι διαφωνίες τους φτάνουν σε ακραία σημεία. Ένα άγριο ξέσπασμα του Ιπποκράτη προς τον γιο του, Ορφέα, φαίνεται πως θα είναι η κορύφωση της έντασης. Η Ειρήνη, δεν αντέχει πια την κατάσταση και σκέφτεται σοβαρά τον χωρισμό. Από την άλλη πλευρά, ο Ιπποκράτης σχεδιάζει να απομακρύνει την Ειρήνη από τον Αντώνη και τη δίκη του ναυαγίου.

Προς αυτή την κατεύθυνση, δίνει εντολή στον Στελή να πάρει την Ειρήνη και να την πάει για λίγες μέρες στην Κρήτη. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι στην Κρήτη βρίσκεται ο Πέτρος, που συνάντησε επιτέλους τους γονείς του μετά από πολύ καιρό. Καθώς η Ειρήνη βρίσκεται στην Κρήτη, ο Ιπποκράτης ξεκινά μια έρευνα που στοχεύει τον Αντώνη Καραδήμο. Έτσι, η ιστορία συνεχίζεται να εξελίσσεται με νέες ανατροπές και ένταση, που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία για τις επόμενες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ