Το Ναυάγιο εξελίξεις – Την αρπάζει απο τα μαλλιά και την σέρνει

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Ιπποκράτης εκδηλώνει ξανά τη σκληρή του πλευρά στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, εφαρμόζοντας βία στην Ειρήνη και τον Πέτρο. Η Δήμητρα, εκτιμώντας ότι η αποκάλυψη του ημερολογίου της Κλαίρης θα αποκαλύψει την αλήθεια, το δίνει στην Ειρήνη, που το εντοπίζει πρώτη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Την αρπάζει απο τα μαλλιά και την σέρνει

Καθώς διαβάζει τις σελίδες, σοκάρεται από την αλήθεια που αποκαλύπτεται, αναδεικνύοντας τον πραγματικό κίνδυνο που ενέχει ο Ιπποκράτης. Ενημερώνει την Ευγενία και τον Πέτρο, ενώ η Δήμητρα σταματά τη χορήγηση υπνωτικών στην Ειρήνη χωρίς να το γνωρίζει ο Ιπποκράτης. Στο σπίτι της Στέλλας, η Ειρήνη αντικρίζει το μωρό της και ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι τα υπνωτικά που παίρνει προέρχονται από το σπίτι της. Ανήσυχη, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Πέτρου, εκφράζοντας τον τρόμο της και την απόφασή της να προστατεύσει τον Ορφέα.

Ο Ιπποκράτης, κατανοώντας την απουσία της, την αναζητά και μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία της στον Πέτρο, εκτοξεύεται σε έναν θυελλώδη θυμό. Βρίσκοντάς τους μαζί, επιτίθεται στον Πέτρο με αγριότητα και τον χτυπά, αρνούμενος να δεχτεί την αντίδραση της Ειρήνης. Η Ειρήνη, εξοργισμένη από τη συμπεριφορά του, αρνείται να τον ακολουθήσει, αλλά ο Ιπποκράτης την αρπάζει από τα μαλλιά και τη σέρνει προς το σπίτι του, όπου την κλειδώνει, επιδεικνύοντας την ανεξέλεγκτη βία του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ