Το Ναυάγιο εξελίξεις – Συνωμοτούν και τελειώνουν Λίνα και Μάκη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Πολυξένη ανατρέπει τα δεδομένα στα επόμενα επεισόδια της σειράς, τελειώνοντας την σχέση της με τους Παπαδάκηδες. Αφού ενημερώθηκε για το παρελθόν του Δημήτρη με την Μαρία, δηλώνει αποφασισμένα πως δεν επιθυμεί καμία επαφή με την οικογένειά τους.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Συνωμοτούν και τελειώνουν Λίνα και Μάκη

Παράλληλα, πηγαίνει στο μεσιτικό γραφείο, και ανακοινώνει την απόφασή της: “Δεν επιθυμώ να συζητήσουμε το παρελθόν. Στην πραγματικότητα, προτιμώ να μην έχουμε καμία επαφή ξανά. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να διαλυθεί η σχέση της Λίνας και του Μάκη.” Οι υπόλοιποι συμφωνούν σε αυτό. Στη συνέχεια, προκύπτει μια νέα πρόταση: “Υπάρχει ένας νέος κύριος που ενδιαφέρεται για τη Λίνα και μπορεί να της προσφέρει μια καλή ζωή.

Προτού φύγουμε από την Αθήνα, τους έχουμε ήδη φέρει κοντά,” αναφέρει η Πολυξένη, προκαλώντας αντιδράσεις από την Μαρία. Η Μαρία αποφασίζει να φύγει, αλλά η Πολυξένη την αποτρέπει. “Υπάρχει και κάτι άλλο. Θα θέλαμε να βρούμε δουλειά στη Θοδώρα κάπου αλλού. Δε φταίει το κορίτσι, αλλά δεν επιθυμούμε καμία επαφή με την οικογένειές σας,” της λέει η Πολυξένη, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να διακόψει τη συζήτηση για την Θοδώρα και το μεσιτικό γραφείο. Αργότερα, ο Μάκης ανακοινώνει στον πατέρα του την πρόταση γάμου προς τη Λίνα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Την ίδια στιγμή, η Μαρία επιστρέφει στο σπίτι και ακούγοντας τις κινήσεις του Μάκη του ανακοινώνει ένα σοκαριστικό νέο: “Τι πρόταση γάμου ήταν αυτή; Είναι τρελός; Η κοπέλα παντρεύεται άλλον του λέει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ