Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στέλνουν τον Ιπποκράτη φυλακή

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανησυχητική κατάσταση, καθώς ο Ιπποκράτης Πανόπουλος δείχνει να επιδεινώνει τη συμπεριφορά του. Η Ειρήνη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την απειλή που αποτελούσε ο ίδιος, και με τη βοήθεια των Αγγέλου και Πέτρου, αποφασίζει να αντιδράσει.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στέλνουν τον Ιπποκράτη φυλακή

Καθώς ο Ιπποκράτης εξελίσσεται σε έναν ακόμη πιο επικίνδυνο και βίαιο άνθρωπο, και η αγωνία αυξάνεται η Ειρήνη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Το πράγμα γίνεται προσωπικό, όταν σπάει τον Ορφέα στο ξύλο, πληγώνοντάς τον. Η Ειρήνη αντιδράει με έντονο σοκ και αποφασιστικότητα, προστατεύοντας τον νεαρό με κάθε τρόπο. Η Ευγενία, αντιλαμβανόμενη την κρίσιμη κατάσταση, αποκαλύπτει στην Ειρήνη τις υποψίες της για τη σχέση του Ιπποκράτη με την Κλαίρη. Αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο, η Ειρήνη και οι σύμμαχοί της παίρνουν μια σκληρή απόφαση: να παγιδέψουν τον Ιπποκράτη.

Όμως, η εκτέλεση του σχεδίου είχε μοιραίο τίμημα. Η Ευγενία πέφτει θύμα της ανεξέλεγκτης βίας του Ιπποκράτη, αφήνοντας πίσω της ένα κενό που θα είναι δύσκολο να γεμίσει. Ωστόσο, αυτή η τραγική απώλεια δεν αποτελεί το τέλος. Η αλήθεια που είχε αποκρυφτεί είναι πλέον πιο κοντά στο να αποκαλυφθεί, φέρνοντας το τέλος του Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ