Το Ναυάγιο εξελίξεις – Σοκ – Ο Ιπποκράτης γίνεται φονιάς ξανά

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ιπποκράτης θα δολοφονήσει την Ευγενία, την αδερφή της Κλαίρης, αφού συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που αποτελεί για εκείνον.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Σοκ – Ο Ιπποκράτης γίνεται φονιάς ξανά

Κατάλαβε πως η Ευγενία διαθέτει πολλές πληροφορίες που απειλούν την φήμη και την οικογένεια του. Οπότε, αποφασίζει να την εξαφανίσει, εντός του ίδιου του σπιτιού του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ευγενία θα απειλήσει ανοιχτά τον Ιπποκράτη στο γραφείο του, αναφέροντας τις προθέσεις της να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Αυτή η πράξη θα εξοργίσει τον άνδρα, ο οποίος θα εκτελέσει το σχέδιό του.

Η Ευγενία θα ζητήσει από τον Ιπποκράτη να δει τον Ορφέα, έτσι εκείνος την προτρέπει να έρθει στο σπίτι. Αλλά αυτή δεν γνωρίζει πως ούτε ο Ορφέας θα εμφανιστεί, ούτε αυτή θα επιζήσει της συνάντησης.
Ο Ιπποκράτης θα εκτελέσει το σχέδιό του, βάφοντας τα χέρια του με το αίμα της Ευγενίας, ενώ θα είναι μόνοι τους στο σπίτι. Η εξαφάνιση της Ευγενίας θα προκαλέσει υποψίες στη Δήμητρα, ενώ και η Ειρήνη θα αρχίσει να υποψιάζεται τον Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ