Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος στην στενή

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος αποφασίζει να ανακτήσει την ταυτότητά του ως Αντώνης Καραδήμος, αποκαλύπτοντας την αλήθεια στον κόσμο του χωριού και αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο της φυλάκισης. Αν και οικτρά απειλούμενος από την εκδίκηση του Ιπποκράτη Πανόπουλου, δεν υποχωρεί.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος στην στενή

Η απόφασή του να αποκαταστήσει την ταυτότητά του είναι αποφασιστική και δεν τον σταματά ούτε ο φόβος της φυλακής. Ο Πέτρος θα επιστρέψει την εικόνα του Καραδήμου στην εκκλησία του χωριού και θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική του ταυτότητα .Το κουράγιο του να επιστρέψει στο όνομα Πέτρος φέρνει χαρά στην στην μητέρα του, Λαμπρινής, που πάντοτε τον υποστήριζε. Η απόφασή του να ζήσει ως Πέτρος σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας φάσης στη ζωή του, με την Ειρήνη στο πλευρό του.

Παράλληλα, η Ειρήνη βρίσκει τον χαμένο γιο της, που της είχε δώσει η Στέλλα, και υιοθετεί και τον Ορφέα. Η ζωή της στην Κρήτη με τον Πέτρο γίνεται πραγματικό όνειρο που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Με τη δίκη και τις δυσκολίες να μένουν πίσω, ο Πέτρος και η Ειρήνη αποφασίζουν να ζήσουν κάθε στιγμή μαζί, κτίζοντας ένα μέλλον γεμάτο αγάπη και ελπίδα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ