Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος απελευθερώνεται

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Λαμπρινή αισθάνεται ευγνωμοσύνη που το παιδί της επέστρεφε στον τόπο γέννησής του μετά από τόσους μήνες, αλλά παράλληλα ανησυχεί για το πώς θα αντιμετωπίσει η οικογένειά του την επιστροφή του, καθώς όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος απελευθερώνεται

Ο Πέτρος Κωνσταντάκης, γνωστός ως ένας από τους αγνοουμένους του «Φοίνιξ», της δίνει την απάντηση που αναζητά. «Δεν μπορώ πια να κρύβομαι, μαμά. Πρέπει να παραδοθώ. Θέλω όλοι να μάθουν ότι είμαι ζωντανός και να αναλάβω τις ευθύνες μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Γιάννη, ήταν ατύχημα. Θα πληρώσω γι’ αυτό. Η φυλακή δε με τρομάζει, αν και θα χάσω την Ειρήνη. Όταν βγω, θα έχω το κεφάλι ψηλά. Κανείς δε θα με κατηγορήσει άδικα», της εξηγεί αποφασισμένος ο Πέτρος, αλλά η Λαμπρινή τον παρακαλεί να μην το πράξει.

Η λύση έρχεται από τη Σοφούλα, αδελφή του θύματος, που ανακάλυψε πως τα χρήματα που είχε βρει στην πόρτα ήταν από τον Πέτρο, για να βοηθήσει την οικογένειά του να επιβιώσει. Η νεαρή κοπέλα, παράλληλα με την ανακάλυψη της παραβατικής συμπεριφοράς του αδελφού της, αποφασίζει να μην παραδώσει τον Πέτρο στις αρχές, αλλά να του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία.

«Ο αδελφός μου δε θα επιστρέψει ποτέ αν παραδοθείς. Ξέρω ότι δε φταίς εσύ. Η οικογένειά σου βοήθησε εμένα και θα κάνω το ίδιο για σένα», του είπε η Σοφούλα, και οι λέξεις της τον απελευθέρωσαν. Έτσι, η λύτρωση έφτασε στη ζωή του Πέτρου, που για πρώτη φορά κοίτα ζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ