Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος απειλείται ξανά

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος θα βιώσει δύσκολες στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η ζωή του θα βρεθεί υπό απειλή και η εξέλιξη των γεγονότων μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει μια σημαντική αποκάλυψη καθώς θα ανακαλύψει το ημερολόγιο της Κλαίρης, αποκαλύπτοντας τα δεινά που υπέστη από τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος απειλείται ξανά

Ο Πέτρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερο του εφιάλτη, καθώς η ταυτότητά του απειλείται να αποκαλυφθεί και να βρει τον εαυτό του φυλακισμένο. Αντιμετωπίζοντας απειλές από τον αδίστακτο Παντελίδη, που έχει ενημερωθεί για την πραγματική του ταυτότητα, ο Πέτρος θα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου.

Παρά τις απειλές, ο Πέτρος θα αποφασίσει να ρισκάρει κλέβοντας την εικόνα από τα χέρια του Ιπποκράτη από το γραφείο του. Η ελπίδα εστιάζεται στις γρήγορες κινήσεις της Αλίκης, της Ελένης και του Βασίλη, οι οποίοι φέρνουν το τέλος του Ιπποκράτη και του Παντελίδη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ