Το Ναυάγιο εξελίξεις – Μπήγει το μαχαίρι στο κόκαλο – Ή εγώ ή Αυτός

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Μάκης εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Όθωνα στο σπίτι της Λίνας και την αναγκάζει να αποφασίσει ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα της. Παράλληλα, η Λίνα αντιδρά στην παρουσία του Όθωνα Βασιλείου στον αρραβώνα της Βάσως, εκφράζοντας δημόσια την αντίθεσή της. Αντιμετωπίζοντας την αντίδρασή της, ο Μάκης αισθάνεται προδομένος και απαιτεί εξηγήσεις για τη σχέση της με τον Όθωνα.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Μπήγει το μαχαίρι στο κόκαλο – Ή εγώ ή Αυτός

Ταυτόχρονα, ανακαλύπτει ότι ο πεθερός του συνεργάζεται με τον Βασιλείου, πράγμα που εντείνει την οργή του. Η Λίνα, νιώθοντας ντροπή για τον πατέρα της, εκφράζει την αντίθετη άποψή της ως προς την ανάμειξη του στις υποθέσεις του Βασιλείου. Παρά τη ντροπή της, ωστόσο, δεν επιθυμεί να διαταράξει περαιτέρω τη σχέση τους. Ωστόσο, ο Μάκης, ακούγοντας την ανάλυσή της, εξοργίζεται ακόμα περισσότερο. Αντιμετωπίζοντας την απάντησή της, ο Μάκης αποφασίζει να της θέσει ένα δύσκολο δίλημμα: να επιλέξει ανάμεσα σε αυτόν και στον πατέρα της.

Η Λίνα, αντιδρώντας, εκφράζει την απογοήτευσή της και επισημαίνει ότι ο πατέρας της ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα, αγνοώντας την ανάγκη των θυμάτων για δικαιοσύνη. Η αντίδραση της Λίνας αποδεικνύει στον Μάκη πόσο διαφορετικές είναι οι προτεραιότητές τους. Η αντιπαράθεση αυτή ενδέχεται να είναι ο λόγος για να μπει τέλος στη σχέση τους ή να δοθεί μια νέα ευκαιρία για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάνε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ