Το Ναυάγιο εξελίξεις – Μαρία – Βλάσης ξεφτιλίζουν τον Γιαννακάκη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στο σπίτι της Στέλλας, ο Βασίλης διαβάζει ανυποψίαστος στην εφημερίδα για τις καταγγελίες σχετικά με την εμπορία βρεφών και ταράζεται. Κατανοεί τελικά πως οι υποψίες της Ελένης είχαν βάση και τρέχει να της το πει πριν επιστρέψει στο σπίτι ο Σάββας, αφού τους έχει απαγορεύσει να μιλούν για αυτό το θέμα.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Μαρία – Βλάσης ξεφτιλίζουν τον Γιαννακάκη

“Λες να της έδωσαν άλλο μωρό; Και το δικό της όμως πού είναι, Ελένη; Της το πήραν ή γεννήθηκε νεκρό;”, ρωτάει την πιστή οικονόμο και εκείνη του υποσχέθηκε να το ψάξουν. “Ξέρω πως η αλήθεια θα την κλονίσει, όμως της αξίζει να την ξέρει. Τι θα γίνει άραγε αν η αλήθεια βγει στο φως όταν το παιδί θα έχει πλέον μεγαλώσει; Καλύτερα ό,τι είναι να γίνει, να γίνει τώρα”, συμπληρώνει ο Βασίλης και μένει σιωπηλός. Η Μαρία και ο Βλάσης αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θοδώρα πως ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος, ελπίζοντας πως έτσι θα την απομακρύνουν από το μεσιτικό γραφείο.

“Τι μου λέτε, δηλαδή; Πως ο άνθρωπος που συνεργάζομαι είναι παλιάνθρωπος; Ειδικά εσύ μαμά, ποτέ δεν πήρες με καλό μάτι τη συνεργασία μας και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τον λόγο. Θα συνεχίσω να δουλεύω στο γραφείο του, γιατί πολύ απλά εμένα μου φέρεται πολύ όμορφα και κάθε μέρα μαθαίνω δίπλα του”, τους ξεκαθαρίζει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ