Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κύριε Πανόπουλε, συλλαμβάνεστε

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ιπποκράτης συλλαμβάνεται για τον φόνο της Κλαίρης. Η Δήμητρα θα ανακαλύψει το ημερολόγιο της Κλαίρης και θα διαπιστώσει ότι αυτός την δολοφόνησε.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κύριε Πανόπουλε, συλλαμβάνεστε

Στην προσπάθεια της να προστατέψει τον Ορφέα και την Ειρήνη, θα αποφασίσει να κρύψει την αλήθεια. Η Δήμητρα, θα καταφέρει να ενώσει το παζλ των αναμνήσεων και θα θυμηθεί τις τριανταφυλλιές και τον Ιπποκράτη γεμάτο χώματα. Τελικά, συγκεντρώνοντας περισσότερα στοιχεία, θα καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια και θα καταθέσει στην αστυνομία, η οποία θα ξεκινήσει έρευνα και θα συλλάβει τον Ιπποκράτη.

“Κύριε Πανόπουλε, συλλαμβάνεστε για τη δολοφονία της συζύγου σας”, θα του ανακοινώσουν. «Θα σας στείλω όλους στη φυλακή. Θα χάσετε τις θέσεις σας, θα σας καταστρέψω», τους φωνάζει. Αντιστέκεται και απειλεί να καταστρέψει τους πάντες. «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Τι κάνετε;», θα φωνάζει στους αστυνομικούς αλλά εκείνοι θα του περάσουν τις χειροπέδες, οι οποίοι λίγο πριν θα έχουν ξεθάψει το άψυχο σώμα της Κλαίρης κάτω από τις τριανταφυλλιές.

Παράλληλα, ο Πέτρος θα καταθέσει εναντίον του, αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του στην κλοπή του ημερολογίου της Ειρήνης. Όλοι θα προσπαθήσουν να στηρίξουν τον μικρό Ορφέα, που θα χάσει ξαφνικά και τον πατέρα του και θα μείνει ξεκρέμαστος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ