Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κράτα το στόμα σου κλειστό, αλλιώς χάθηκες

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η ζωή της Δήμητρας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ιπποκράτης την αρπάζει από τον λαιμό, όταν εκείνη τον κατηγορεί για την δολοφονία της Κλαίρης. Η Δήμητρα διαβάζει το ημερολόγιο της Κλαίρης και μαθαίνει για την κακοποίηση που υπέστη η άτυχη γυναίκα από τα χέρια του Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κράτα το στόμα σου κλειστό, αλλιώς χάθηκες

Σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, συνειδητοποιεί ότι εκείνος την σκότωσε. Τρομοκρατημένη, η Δήμητρα δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Φοβάται τον Ιπποκράτη, καθώς κρατάει στα χέρια του την τύχη του αδερφού της, αλλά ταυτόχρονα θέλει να σώσει την Ειρήνη και τον Ορφέα. Αποφασίζει να σταματήσει να δίνει υπνωτικά στην Ειρήνη, με σκοπό να την προστατεύσει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Δήμητρα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη και του αποκαλύπτει ότι ξέρει για τη δολοφονία της Κλαίρης.

Ο Ιπποκράτης εξοργίζεται και την αρπάζει από τον λαιμό, έτοιμος να τη σκοτώσει. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι δεν τον συμφέρει να την σκοτώσει και την αφήνει. Η Δήμητρα, όμως, δεν πτοείται. Στα επόμενα επεισόδια του «Ναυάγιο», αποφασίζει να καταθέσει στις Αρχές κατά του Ιπποκράτη και τον οδηγεί στη φυλακή. Με αυτή την κίνηση, η Δήμητρα επιδιώκει να δικαιώσει την Κλαίρη και να προστατεύσει την οικογένειά της από τον επικίνδυνο Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ