Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καθαρίζει τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ανατρεπτικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Ο Παντελίδης καταστρώνει σχέδιο για να στήσει παγίδα θανάτου στον Ιπποκράτη. Η αστυνομία ξεκινά την αναζήτηση του Ιπποκράτη, καθώς η Ειρήνη και η Δήμητρα τον έχουν καταγγείλει για τον φόνο της Κλαίρης. Ο Παντελίδης παρεμβαίνει αποφασιστικά.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καθαρίζει τον Ιπποκράτη

Συγκεκριμένα, αποφασίζει να κρύψει τον Ιπποκράτη για λίγες μέρες σε ένα παλιό εξοχικό του σπίτι, υποκρινόμενος ότι τον βοηθά. Ο Ιπποκράτης παίρνει μαζί του τον Ορφέα, αλλά ο Παντελίδης και ο Βασιλείου σχεδιάζουν την εξόντωσή του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη, ο Πέτρος και η Δήμητρα αγωνιούν στο σπίτι, περιμένοντας νέα για τον Ορφέα. Η αστυνομία τους ενημερώνει ότι δεν έχει εντοπίσει τον Ιπποκράτη. Ο Ορφέας εκμεταλλεύεται την ολιγόλεπτη απουσία του Ιπποκράτη από το εξοχικό και τηλεφωνεί στην Ειρήνη.

Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης σκοπεύει να το σκάσει με τον Ορφέα στο εξωτερικό και, απελπισμένη, παίρνει το όπλο του Στελή στα χέρια της. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει τους ανθρώπους του Παντελίδη που επιδιώκουν να τον εξοντώσουν. Η Ειρήνη και ο Πέτρος φτάνουν με την αστυνομία στο εξοχικό του Παντελίδη για να σώσουν τον Ορφέα από τον Ιπποκράτη, οδηγώντας σε μια εκρηκτική διαμάχη.

Η σύγκρουση στο εξοχικό κορυφώνει την ένταση, καθώς η αστυνομία, η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν να προστατεύσουν τον Ορφέα από τον Ιπποκράτη. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, με κάθε επεισόδιο να υπόσχεται περισσότερη αγωνία και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ